Konijnen Verzorger Adviesbureau Hilversum e.o.     

Voor alle vragen... die knagen!                            Voorlichting en advies over konijnen         

Even voorstellen...

Als beheerder van de website KonijnenVerzorger.nl ben ik gediplomeerd konijnen verzorger en gedragsadviseur voor konijnen.

Naast de bovenstaande opleidingen die ik gevolgd heb ik ook diverse konijnen cursussen en workshops gevolgd bij o.a. Bernice Muntz (Dierentrainer). Momenteel volg ik de opleiding tot konijnendeskundige aan de Martin Gaus Academie, maar ben nu al gecertificeerd konijnendeskundige.


Koijnen Verzorger Website

Ik ben beheerder van de informatie website; www.konijnenverzorger.nl met de bijbehorende Facebookpagina www.facebook.com/konijnenverzorger en sinds kort het vlog kanaal Konijnen Verzorger Channel https://www.youtube.com/channel/UCL7sUgWQaIeCUJjXmkEk7eA


Overige informatie

Naast dat ik Konijnen Verzorger beheer werk ook ik als vrijwilliger op de konijnenafdeling bij Dierenasiel Crailo in Hilversum.

 

Doel van Konijnen Verzorger

De website Konijnen Verzorger is bedoeld om mensen te informeren en adviseren.

Naast dat ik de website beheer probeer ik zoveel mogelijk op evenementen gezien te worden en mensen te adviseren over de aanschaf, huisvesting, verzorging en voeding van konijnen.

Ook kunnen mensen met vragen terecht bij mij over hun eigen (toekomstige) konijn(en) die ik dan zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden.


Konijnen Verzorger en de Toekomst

Hetgeen dat ik momenteel al als vrijwilliger uitvoer hoop ik in de toekomst uit te voeren als professional met de bijbehorende Kamer van Koophandel inschrijving.