Konijnen Verzorger                  Voor alle Vragen die.... Knagen!

                        GEDIPLOMEERD  KONIJNENVERZORGER   en -GEDRAGSADVISEUR                                                                                     GECERTIFICEERD KONIJNENDESKUNDIGE                                                         voor Voorlichting en Advies over Konijnen....  

Even voorstellen...

mensen die werkzaam zijn in de Konijnen Wereld en een link op de website hebben staan

  

Even voorstellen...     

Is een nieuw item op deze website.

Op deze pagina stellen verschillende mensen uit de Konijnen Wereld zich voor.


Van “Bunnybeet” tot “Voorvechtster- voor-een-beter-Konijnenleven”

Babette Wiedeman (Auteur van het boek Kleintje-Konijntje)

Net als zoveel mensen ben ik ooit aan konijnen begonnen als volledig “bunnybeet”. Het kostte veel tijd en moeite om correcte informatie te verzamelen. Na elke “ontdekking” mocht ik daar graag over vertellen. De reactie was steevast: “Daar kun je een boek over schrijven!”

Eenmaal op Facebook zag ik dagelijks dezelfde vragen langskomen, die ik mijzelf ook had gesteld. Het leek dus logisch om mijn ervaringen te delen. Berit Veltmeijer, Bernice Muntz en Roosje~Rosalie wilden graag meedoen en zo werden wij een harmonieus team dat negen maanden, op basis van mijn ervaringen, heeft gewerkt aan een aantal antwoorden op al die vragen.

Toen eindelijk geld beschikbaar kwam om van Kleintje-Konijntje een boek te maken, ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Met altijd in het achterhoofd de wil om konijnenopvangcentra te steunen, zag ik een win-win-winsituatie: middels het boek Kleintje-Konijntje ervaring en kennis verspreiden, via de opvangen onze doelgroep bereiken en de omzet laten gebruiken voor de opvang van konijnen. Stichting KonijnenBelangen wilde graag meewerken.
Inmiddels hebben ook alle dierenartsen van konijnen.nl twee boeken ontvangen: eentje voor de dokter(s) zelf en een inkijkexemplaar voor in de wachtkamer.

We hopen dat veel mensen het boek met plezier zullen lezen en dat we met Kleintje-Konijntje een bijdrage kunnen leveren aan een (nog) beter konijnenleven.